Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Clazzy, gevestigd Alblasstraat 10A, 3044 AB Rotterdam.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten/aanbiedingen van Clazzy.nl

De algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij Clazzy.

Door gebruik te maken van clazzy.nl en of bestellingen te plaatsen op Clazzy, accepteer je dat je bent gebonden door de onderstaande algemene voorwaarden.

Zorg dat je de voorwaarden goed hebt gelezen en begrepen voordat je je bestelling plaatst op clazzy.nl

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-en of betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Clazzy behoudt zich het recht voor haar leverings-en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Het feit dat producten of diensten op Clazzy worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn.

Wij behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan jou.

Clazzy wil je de best mogelijke online ervaringen bieden. Om dit mogelijk te maken moeten we ervoor zorgen dat onze diensten naadloos verlopen.

Je begrijpt en gaat ermee akkoord geen mededelingen of content die schadelijk kunnen zijn of een negatieve invloed hebben op ons bedrijf, onze producten of diensten te posten en verzenden.

Wij behouden ons het recht voor om toegang tot de site onmiddellijk te blokkeren en de account te sluiten van gebruikers die deze bepaling of enige andere bepaling in deze algemene voorwaarden schenden.

Scroll naar top