VEELGESTELDE VRAGEN

De verzendkosten zijn voor alle bestellingen hetzelfde tenzij dit anders staat beschreven op Clazzy.nl

Het retourneren van producten bij Clazzy is mogelijk op eigen kosten.

Retourdeals zijn artikelen die door andere klanten retour zijn gestuurd. Na een strenge kwaliteitscontrole door ons team van ervaren professionals bieden wij deze artikelen aan. De producten zijn dus praktisch gezien nieuw en niet gerefurbished of gerepareerd. Soms kan het wel voorkomen dat het product niet meer in de originele verpakking zit. Net zoals bij onze andere artikelen kun je gratis retourneren binnen 14 dagen De voordelen van retourdeals zijn:
  De artikelen zijn goedkoper dan een nieuw artikel
  Er gelden dezelfde retourvoorwaarden als op een nieuw clazzy.nl artikel
  Je draagt bij aan een beter milieu

Denk hierbij aan een verkeerde maat, verkeerde kleur of iets anders. Je mag het artikel ruilen of je geld terug vragen.
Stuur het artikel binnen 14 dagen retour en je krijgt je geld terug.

Maak per mail een afspraak om gezellig langs te komen in onze showroom.

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 gedaan zijn, worden de volgende werkdag thuis bezorgd, m.u.v. maandag. Dit geldt alleen voor producten die geen afwijkende levertijd hebben.

Voor het afronden van de bestelling is het mogelijk om op de het gegevens-pagina (aan de rechterkant van de pagina) de kortingscode in te voeren. 

Een bestelling kan worden gewijzigd of worden geannuleerd wanneer deze nog niet verwerkt is.  Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op via info@clazzy.nl en vermeld in de titel dat het om een wijziging of annulering gaat. Vergeet niet om je bestelnummer in de mail te zetten. Via onze contactpagina is het ook mogelijk een wijziging of annulering door te geven. Vergeet niet om je bestelnummer te vermelden.

Als een verzending nog niet is verzonden kunnen we deze nog wijzigen. Mocht het al verzonden en/of geleverd zijn dan kunnen wij verder niks meer doen.  Je zou dan bij het afgeleverde adres het pakketje kunnen ophalen. Let op: Een straatnaam met de verkeerde postcode zorgt ervoor dat er een andere straatnaam komt te staan bij de zending. Vul dus de juiste gegevens in om foute verzendingen te voorkomen.

Het kan gebeuren dat de orderbevestiging bij je spam terecht is gekomen. Is de orderbevestiging ook niet bij je spam terecht gekomen neem dan direct contact met ons op via info@clazzy.nl.

Het retourneren van producten bij Clazzy is mogelijk op eigen kosten, het product moet in haar originele staat terug gestuurd worden inclusief de originele verpakking zonder beschadigingen en of vervuiling. Wanneer het product in handen is bij Clazzy start het retour proces, dit kan maximaal 14 dagen duren. Ruilen mag altijd! Voor vragen stuur een email naar Info@clazzy.nl

Je kunt bij ons betalen met IDEAL.

Nee achteraf betalen is nog niet mogelijk bij Clazzy.nl

Wij zullen het bedrag van je retour zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terug storten op je rekening. Het artikel mag niet gebruikt en niet vies zijn. Je kan het product in de originele verpakking retour sturen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@clazzy.nl.

 

Scroll naar top